Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Mrt

Ock

2024 Ocak ayına ait 21 ve 22 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında Sosyal Medyanın Bireysel Ve Toplumsal Etkileri, Özel Eğitim hizmetleri alanında Özel Bireylerde Problemli Davranışlar Ve Davranışları Değiştirme Yöntemleri hakkında hazırlanmıştır. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.

Ara

2023 Aralık ayına ait 19 ve 20 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında öğrenci motivasyonu artıran yöntemler , Özel Eğitim hizmetleri alanında özel eğitim gereksinimi olan çocuklarda oyunun önemi hakkında hazırlanmıştır. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.

Ara

2023 yılı İl İçi İsteğe Bağlı Bilim ve Sanat Merkezleri Arasında Yer Değiştirme İşlemleri Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çerçevesinde yapılacaktır.

Kas

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için ilçemizde düzenlenecek olan etkinlikler öncesi bütün okul ve kademelerde resim yarışması başlatıyoruz.

Kas

2023 Kasım ayına ait 17 ve 18 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında Sınıf Ortamında Zor Davranışlar konusunda, Özel Eğitim hizmetleri alanında Otizm Spektrum Bozukluğunda İletişimin Desteklenmesi hakkında hazırlanmıştır. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.

Kas

Milli eğitim bakanlığı özel eğitim ve rehberlik hizmetleri genel müdürlüğü tarafından özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler için materyal kataloğu yayınladı.

Ekm

2023 Ekim ayına ait 15 ve 16 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında Rehberlik Hizmetlerini Yürütme (Psikolojik Danışmanı Olmayan Okullar İçin) konusunda, Özel Eğitim hizmetleri alanında Ortopedik Engelli Bireler hakkında hazırlanmıştır. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.

Eyl

2023 Eylül ayına ait 13 ve 14 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında Sosyal Fobi konusunda, Özel Eğitim hizmetleri alanında İşitme Engelliler Haftasına Özel  çalışma yürütülmüştür. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.

Eyl

Ağu

2023 Ağustos ayına ait 11 ve 11 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında Erteleme-Zaman Hırsızı (Yönetimi) konusunda, Özel Eğitim hizmetleri alanında Braille Alfabesi Hakkında Bilgi konusunda çalışma yürütülmüştür. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.