ARALIK AYI E-BÜLTENİMİZ YAYINLANMIŞTIR.

2023 Aralık ayına ait 19 ve 20 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında öğrenci motivasyonu artıran yöntemler , Özel Eğitim hizmetleri alanında özel eğitim gereksinimi olan çocuklarda oyunun önemi hakkında hazırlanmıştır. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.

Öğrenci Motivasyonu artıran Yöntemler

Hem içsel kaynaklı hem de dışsal kaynaklı motivasyon, öğrencilerin tüm eğitim kademelerinde onların başarısında anahtar rol oynamaktadır. Bu bakımdan öğretmenler, öğrencilere ihtiyaçları olan motivasyonu sağlama ve onları yüreklendirmek konusunda çok önemli bir konumdadırlar. Unutulmamalıdır ki her öğrenci farklı şekillerde motive olduğu için, onların motivesini sağlamak o kadar da kolay olmayacaktır.

Özel Eğitim Gereksinimi Olan Çocuklarda Oyunun Önemi

Oyun ve oyuncaklar özel eğitime ihtiyacı olan çocukların diğer çocuklarla iletişim kurması ve sosyalleşmesinde oldukça önemli bir yere sahiptir.

Bülten 19: Öğrenci Motivasyonu artıran Yöntemler için TIKLAYINIZ.

Bülten 20: Özel Eğitim Gereksinimi Olan Çocuklarda Oyunun Önemi için TIKLAYINIZ.

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 30.04.2024 15:02 - Görüntülenme: 245