13-14 Aralık 2023 tarihleri arasında Rehberlik ve Araştırma Merkezleri'nde görev yapan müdürlerin tamamı ile Erzurum Hizmet içi Eğitim Enstitüsü'nde "Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde Sunulan Hizmetlerin Değerlendirilmesi Çalıştayı" gerçekleştirildi.

06.11.2023 Tarihinde başlatılan özel eğitim ve uygulamaları seminerleri ilçemizdeki bütün okullar gezilerek son buldu.

Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, Özel Eğitim Meslek Okulu Akademik Öğretim Programları (Görmeyen / Az Gören Öğrenciler İçin) hazırlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için ilçemizde düzenlenecek olan etkinlikler öncesi bütün okul ve kademelerde resim yarışması başlatıyoruz.

14 Kasım Dünya Diyabet Farkındalık Günü'nün farkına varıyor sağlıklı yaşıyoruz

Kurumumuz özel eğitim öğretmenleri merkez ve köy okullarında özel eğitim uygulamakları seminerlerine 06.11.2023 tarihi itibari ile başladı

Kurumumuz Rehberlik Hizmetleri Bölümü İle İlçemiz Okullarındaki Rehberlik Servisleri Arasında Ortak Bir Hizmet Anlayışı Oluşturmak Adına Okul Kurum Ziyaretleri Kapsamında Okul Rehberlik Servislerine Ziyaretlerimizi Gerçekleştiriyoruz. Rehber Öğretmenlerimize ve Okul İdarelerine İlgi ve Alakalarına En Samimi İçtenliğimizle Teşekkür Ediyoruz.