Mrt

FARKINDA OL ENGEL OL projemiz başladı ve öğretmenlerimiz projenin ilk gününde çarşı esnafı ile bir araya geldi.

Mrt

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı dönem sonu toplantımız kurum toplantı odasında gerçekleşti.

Ock

Toplantı ve gerçekleştirilen sohbette öğretmenlerimize İlçe Mİlli Eğitim Müdürümüz teşekkür edip teker teker söz vererek istek ve temennilerini dinledi.

Ock

Haftasında değil, her gün engellerin kaldırıldığı ve farkındalığın arttığı bir dünya temenni ediyoruz.

Ock

Sayın FATİH PAÇA ile beraberindeki milli eğitim müdürleri kurumumuzu ziyaret etmişlerdir.

Ock

İdil Rehberlik Ve Araştırma merkezi olarak BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme işlemleri için ilgili öğretmenlerimizle Zoom uygulaması üzerinden toplantı yapıldı.

Ock

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ilişkin işlemler 1, 2 ve 3. sınıf düzeyinde genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında başladı.

Ara

Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı sitesinden yayımlandı. Aşağıdaki linkten sınav ile ilgili bilgilere ve kılavuza ulaşabilirsiniz.

Ara

İdil Rehberlik ve Araştırma merkezi olarak milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyoruz.