Ara

Kurum olarak Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Farkındalık çalışmalarına devam ediyoruz.

Ara

Dünya Engelliler GünüBirleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. 3 Aralıkta dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir. Aynı şekilde 3 Aralık günü ülkemizde de tüm kamu kurum ve sivil kuruluşlarda çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla "DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ" olarak kutlanmaktadır.

Kas

Tip 1 diyabetli öğrencilerin okul/kurumlarda bakımı ve desteklenmesi konusunda öğrencilerin, çalışanların ve velilerin farkındalığının artırılması amacı ile 14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında OKULDA DİYABET EĞİTİM PROGRAMI içerikleri yayınlanmıştır.

Ekm

Destek Eğitim Odası Kılavuzu ve açılması gereken belgelere ulaşmak için gerekli belgeler linkte mevcuttur.

Ekm

İlçemizde görev yapan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlarımızı Bilgilendirme Seminerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirdik.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus BABAYİĞİT, Şube Müdürümüz Ahmet AK ve Kurum Müdürümüz Selman KARAASLAN ın katılımıyla ilçimizde görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar ile 2022-2023 sene başı RPDH toplantısı gerçekleştirildi.