Etiket Sonuçları: ENGELLİ

10-16 Mayıs engelliler haftasında her gün bir engel türünü tanıyor ve farkında oluyoruz. Haftamızın son gününde dil ve konuşma bozukluğu olan bireyleri tanıyoruz.

Dil ve konuşma bozukluğu ile ilgili videomuzda bu konuyu ana hatları ile anlatmaya çalıştık. Videomuzu izleyebilir ve konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

10-16 Mayıs engelliler haftasında her gün bir engel türünü tanıyor ve farkında oluyoruz. Haftamızın dördüncü gününde zihinsel  engellileri tanıyoruz.

Zihinsel engelliler ile ilgili videomuzda bu konuyu ana hatları ile anlatmaya çalıştık. Videomuzu izleyebilir ve konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

10-16 Mayıs engelliler haftasında her gün bir engel türünü tanıyor ve farkında oluyoruz. Haftamızın üçüncü gününde bedensel engellileri tanıyoruz.

Bedensel engelliler ile ilgili videomuzda bu konuyu ana hatları ile anlatmaya çalıştık. Videomuzu izleyebilir ve konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında özel öğrencilerimizle bir araya geldik.

10-16 Mayıs engelliler haftasında her gün bir engel türünü tanıyor ve farkında oluyoruz. Haftamızın  ikinci gününde işitme engellileri tanıyoruz.

İşitme engelliler ile ilgili videomuzda bu konuyu ana hatları ile anlatmaya çalıştık. Videomuzu izleyebilir ve konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

ENGEL OLMA DESTEK OL!

10-16 Mayıs engelliler haftasında her gün bir engel türünü tanıyor ve farkında oluyoruz. Haftamızın  ilk gününde görme engellileri tanıyoruz.

Görme engelliler ile ilgili videomuzda bu konuyu ana hatları ile anlatmaya çalıştık. Videomuzu izleyebilir ve konu ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Haftasında değil, her gün engellerin kaldırıldığı ve farkındalığın arttığı bir dünya temenni ediyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için ilçemizde düzenlenecek olan etkinlikler öncesi bütün okul ve kademelerde resim yarışması başlatıyoruz.

2023 Ekim ayına ait 15 ve 16 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında Rehberlik Hizmetlerini Yürütme (Psikolojik Danışmanı Olmayan Okullar İçin) konusunda, Özel Eğitim hizmetleri alanında Ortopedik Engelli Bireler hakkında hazırlanmıştır. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.

2023 Eylül ayına ait 13 ve 14 sayılı E-Bültenlerimiz yayınlanmıştır. Rehberlik hizmetleri alanında Sosyal Fobi konusunda, Özel Eğitim hizmetleri alanında İşitme Engelliler Haftasına Özel  çalışma yürütülmüştür. Aşağıda bağlantılar ve dosyalar bölümünden ilgili içeriklere erişim sağlanabilecektir.

"Engelliler Haftası, 10 Mayıs ile 16 Mayıs arasında, Birleşmiş Milletler’e üye 156 ülkede aynı tarihlerde kutlanan özel haftadır. "