LGS SINAV TEDBİR HİZMETİ

Sınav Tedbiri İçin Son Tarih: 29 Mart 2024

Sınav Tedbiri İçin Başvurular: Öğrenci bilgileri okul müdürlükleri tarafından İdil Rehberlik ve Araştırma Merkezi‘ne üst yazı ile gönderilecektir.

Sınav Tedbir Hizmet Başvuruları İçin Dikkat Edilecek Hususlar:

•   Okul müdürlüğü, velinin/vasinin görüşünü de alarak öğrencilerin sınav hizmetiyle ilgili işlemlerinin takibinden birinci derecede sorumludur.
  •   Öğrencinin alacağı sınav tedbir hizmeti, velinin/vasinin görüşüne ve yetersizlik alanına uygun olarak okul müdürlüğü tarafından tespit edilerek ilgili RAM’a bildirilecektir.
  •   Öğrencilere sınav tedbir hizmetinin sağlanabilmesi için RAM müdürlükleri tarafından bu öğrencilerin MEBBİS-RAM modülünde özel eğitim ihtiyacı olan öğrenci olarak tanılanmış olması gerekmektedir.
  •   Okul müdürlükleri tarafından Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin bilgileri EK-2 “Sınav Tedbir Hizmetler Bildirim Formu” ile RAM’ a gönderilecektir.
  •   Özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler, sürekli kullandıkları araç– gereç ve cihazları kendilerinin getirmesi kaydıyla sınavda kullanabileceklerdir.

Klavuza ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Sınav tedbiri bilgilendirme metnine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 09:41 - Görüntülenme: 50